101 Whisky du måste dricka innan du dör 2018-2021

130kr :-

Kategori:

Fri frakt på alla ordrar över 500kr!

  • Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Full ångerrätt
  • Säkra betalningar

Tionde gången gillt av storsäljande 101 Whisky du måste dricka innan du dör!

När temperaturen ska tas på whiskyfebern är denna bok den kanske mest etablerade termometern. Här fångar världsmästare författaren Örjan Westerlund de mest aktuella trenderna på whiskyhyllan. Med otaliga provningar som grund styrs innehållet till stor del efter whiskykonsumentens intressen såväl som efter det författaren ser som nytt och intressant i utbudet. Tyngdpunkten denna gång fortsatt på små whiskynationer och läcker sherryfatlagrad maltwhisky.

Som vanligt ett trettiotal nya sorter för att uppdatera både pålästa whiskydrickare som nyfrälsta fantaster.

Boken ger seriösa omdömen med vedertagna uttryck, men även breda leenden då kreativa klacksparkar kommer fram; omdömen som spänner från smörkola, ek och fruktgodis till msonit, knallpulver och popcorn.

Ta med boken till taxfree-shop och Systembolag. Botanisera, prova själv och skriv en rad när du hittar egna favoriter och underhållande associationer.

Som tidigare är urvalet är gjort från alla genrer och prisnivåer maltwhisky, blended och bourbon. Så gott som alla sorter i boken finns på hyllan, eller beställningslistan på Systembolaget. Örjan Westerlund har fångat de favoriter som finns hos såväl nya som etablerade sorter. Här kommer omdömen om doft, smak och eftersmak som sprider inspiration till alla våra whiskyälskare.

Etthundraen gånger skål och god läsning!!

Scroll to Top